0 € to 1.000.000 €

/

PRENAJATÉ ! Na prenájom veľký 2 izbový byt s balkónom na sídl. Nová Ves v DS

550/mesiac aj s réžiou, TV Internet
add to favorites
Your search results

Nadpis a popis

Táto nehnuteľnosť bola PRENAJATÁ ! Kľudne nás kontaktujte, ak máte záujem o podobnú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme !

STRONG REALITY, s.r.o.- Pokorná Monika z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na prenájom čiastočne zariadený veľký  2 izbový byt s balkónom a dobrým dispozičným riešením v Dunajskej Strede na sídlisku Nová Ves. Byt vo výmere 60m2  pôsobí útulným dojmom, vyznačuje sa výbornou atmosférou. Nachádza sa na ideálnom 4.poschodí zateplenej bytovky s výťahom. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta (cca. 15 min. pešo alebo 2 min. s MHD).   V blízkosti nájdete školy, škôlky, obchody. Byt je slnečný a  riešený prakticky, čo vytvára komfortné a pohodlné bývanie.

Dispozičné riešenie celého bytu je vytvorené tak, aby zaručilo priestrannosť a pohodlné užívanie každej miestnosti.                                 Izby sú  dostatočného rozmeru, čo umožní ich plné využitie podľa predstáv budúceho nájomcu. Prakticky riešenú kúpeľňu  budú mať radi fanúšikovia leňošenia vo vani.  Vo všetkých izbách sú nové plastové okná so s vnútornými aj vonkajšími žalúziami.
Podlaha: v predsieni a v kúpeľni je dlažba, v ďalších miestnostiach sú laminátové parkety.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený:  kuchynská linka so spotrebičmi, stôl + stoličky, rohová rozkladacia sedačka v obývačke, TV stolík, skriňa, konferenčný stôl, v spálni manželská posteľ, zabudovaná skriňa, komoda.

NÁJOMNÉ :   550,- € aj s réžiou, TV a Internet pripojenie

KONTAKT : Pokorná Monika 0903 948 523

PODMIENKY :

  • Pri podpise nájomnej zmluvy treba uhradiť 2x kauciu a 1x nájomné.                                                                                                                     Maximálne pre 3 osoby !                                                                                                                                                                                                   Domáce zvieratá nie sú povolené !
  • Majiteľ si prenecháva právo výberu nájomcu.

 

Documents
PSČ: 92901
Krajina: Slovensko
Identifikačné číslo: 22212
Úžitková plocha: 60 m2
Počet izieb: 2
Poschodie: 4
Stav: Čiastočná rekonštrukcia
Balkón
Výťah

Monika Pokorná – konateľ

Phone:0903 948 523
Email:pokorna@strongreality.sk

Napíšte mi

Kontaktujte ma!

Porovnanie